Tele & säkerhet

Vi är ledande inom teleteknik med en omfattande expertis som sträcker sig från förstudier och projektering till kontroll och besiktning av olika anläggningar. Oavsett om det handlar om kulturhistoriska byggnader med unika utmaningar och regelverk eller toppmoderna anläggningar med högsta säkerhetskrav, så är vi experterna som löser era behov. Vi förstår att säkerhetssystem är avgörande för bevarandet av en byggnad och för att skapa trygghet för dess användare. 

Vi erbjuder en omfattande process som inkluderar inventering, förstudie, säkerhetsplaner, granskning, teleregistrering och SR-OR för olika typer av projekt, från sjukhus och kontor till kulturbyggnader och idrottsanläggningar. Vi tar hänsyn till kravställare som myndigheter, användare, försäkringsbolag och fysiska faktorer för att säkerställa högsta säkerhetsstandard. 

Tjänster & kompetenser:

  • Säkerhetssystem 
  • Vi projekterar säkerhetslösningar. Våra tjänster omfattar inbrottslarm, passersystem, porttelefonisystem, nödlarm/trygghetslarm, kamerabevakning och upprättande av säkerhetsplaner. 
  • Tele- och kommunikationssystem
  • Vi projekterar vi datanät/fastighetsnät, Audio Video-system (AV-system), bokningssystem, mobila inomhusnät, bussystem och teleregistrering. 
  • Brand- och utrymningslarm
  • Vi projekterar system för brand- & utrymningslarm, utrymningslarm med talat meddelande och evakueringslarm för att säkerställa att er anläggning uppfyller alla gällande lagar och myndighetskrav. 
Rulla till toppen